verizon issue?

Jason Vanick jvanick at oaknet.com
Mon Jun 22 13:30:18 CDT 2009


Saw/and see the same problems here.

Vzb Oc3 in Chicago...

Normal business traffic dropped at around 9:45am CDT from 30-40mb/sec to
10mb/sec... lasted until roughly 10:30am CDT

Inbound connectivity from some areas of the country affected, but not all.

This seems to happen at least once every 90 days for us.

VZB always says "no trouble found" when we open a ticket.

-J

-----Original Message-----
From: Christopher Morrow [mailto:morrowc.lists at gmail.com] 
Sent: Monday, June 22, 2009 1:25 PM
To: James Kennedy (TT)
Cc: nanog at nanog.org
Subject: Re: verizon issue?

On Mon, Jun 22, 2009 at 1:38 PM, James Kennedy
(TT)<James.Kennedy at tradingtechnologies.com> wrote:
> Using there metro ethernet service we saw our circuit not recover after
scheduled maintenance. Verizon backed out the change and our service was
restored.

also, there are many heads on the verizon hydra, giving some clue as
to what part you are attempting to slay will help others out as well,
for instance:

"Did anyone have problems with verizon consumer dsl/fios customers
this weekend?"
"Did anyone notice problems with verizon wireless phone/sms/data this
weekend?"
"Did anyone notice problems with verizon wholesale (as701/2/3)
internet services this weekend?"
"Did anyone notice issues with verizon private line services?" (mple
covered in this scenario)

cause yea, my verizon landline phone had a problem... but I'm betting
no one (even me) really cares about that.

-chris

> ----- Original Message -----
> From: Michael Ulitskiy <mulitskiy at acedsl.com>
> To: nanog at nanog.org <nanog at nanog.org>
> Sent: Mon Jun 22 12:32:48 2009
> Subject: Re: verizon issue?
>
> Can you be more specific about the problem saw?
> We're having problems with their oc3 right now, not being able to push
over 110m since this morning and still going on.
> And sure can't get anything useful from verizon.
> Thanks,
>
> Michael
>
> On Monday 22 June 2009 10:20:11 am James Kennedy (TT) wrote:
>> Yes,
>>
>> They did some maintenance that I think went bad.
>>
>> -----Original Message-----
>> From: sip vsp [mailto:sip.vsp.5060 at gmail.com]
>> Sent: Monday, June 22, 2009 9:14 AM
>> To: nanog at nanog.org
>> Subject: verizon issue?
>>
>> Did anyone have trouble with Verizon over the weekend?
>>
>>
>>
>
>





More information about the NANOG mailing list