AT&T Outage?

Jason Gurtz jasongurtz at npumail.com
Wed Jun 4 13:29:08 CDT 2008


> Same coming out of the mid-west also.

Not seeing anything unusual here in S.E CT (att adsl going to Comcast
business cable acct.).

 1     2 ms    10 ms     2 ms  172.16.34.250
 2     1 ms    <1 ms    <1 ms  69.183.133.206
 3     8 ms     8 ms     8 ms  se1-l0.mrdnct.sbcglobal.net [204.60.4.38]
 4     8 ms     9 ms     8 ms  dist1-vlan60.mrdnct.sbcglobal.net
[66.159.184.226]
 5    45 ms    24 ms    15 ms  bb1-10g2-0.mrdnct.sbcglobal.net
[151.164.92.147]
 6    88 ms    98 ms   147 ms  151.164.94.255
 7   100 ms    52 ms    13 ms  asn3356-level3.eqnwnj.sbcglobal.net
[151.164.89.250]
 8    16 ms    18 ms    17 ms  ae-31-53.ebr1.newark1.level3.net
[4.68.99.94]
 9    14 ms    17 ms    17 ms  ae-2.ebr1.newyork1.level3.net [4.69.132.97]
10    24 ms    19 ms    16 ms  ae-71-71.csw2.newyork1.level3.net
[4.69.134.70]
11    13 ms    13 ms    13 ms  ae-2-79.edge1.newyork2.level3.net
[4.68.16.75]
12    14 ms    28 ms    13 ms  comcast-ip.edge1.newyork2.level3.net
[4.71.184.2]
13    16 ms    17 ms    17 ms
te-3-3-ar01.chartford.ct.hartford.comcast.net [68.86.90.66]
14    17 ms    17 ms    17 ms  po-10-ar01.berlin.ct.hartford.comcast.net
[68.87.146.30]
15    17 ms    17 ms    17 ms
te-9-1-ur01.middletown.ct.hartford.comcast.net [68.87.182.50]
16    18 ms    17 ms    18 ms
te-9-1-ur01.killingworth.ct.hartford.comcast.net [68.87.182.46]
17    18 ms    18 ms    28 ms  te-9-1-ur01.clinton.ct.hartford.comcast.net
[68.87.182.42]
18    19 ms    20 ms    20 ms  te-8-1-ur01.groton.ct.hartford.comcast.net
[68.87.182.21]
19    19 ms    19 ms    26 ms
te-9-1-ur01.nstonington.ct.hartford.comcast.net [68.87.182.25]
20    19 ms    19 ms    20 ms  te-9-1-ur01.norwich.ct.hartford.comcast.net
[68.86.231.166]
21     *     1533 ms  2871 ms
75-144-196-61-connecticut.hfc.comcastbusiness.net [75.144.196.61]

ya, our end point is a tad saturated but not my problem yet. ;)

~JasonG

-- 


More information about the NANOG mailing list