Level 3 issues

Derek Bodner subscribedlists at derekbodner.com
Sun Dec 28 12:53:28 CST 2008


Looks like most providers here in the east coast are routing through level3
again, and I'm not seeing any packet loss or latency anymore.

On Sun, Dec 28, 2008 at 1:47 PM, Blake Pfankuch <bpfankuch at cpgreeley.com>wrote:

> Seems to be normalizing here in Colorado as well, however still having
> occasional packet loss to NY.
>
> -----Original Message-----
> From: Jon Wolberg [mailto:jon at defenderhosting.com]
> Sent: Sunday, December 28, 2008 11:40 AM
> To: Jason Cheslock
> Cc: nanog at nanog.org
> Subject: Re: Level 3 issues
>
> Confirmed here as well.
>
>
> Jon
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Jason Cheslock" <sangreviento at gmail.com>
> To: "marco" <marco at zero11.com>
> Cc: nanog at nanog.org
> Sent: Sunday, December 28, 2008 1:35:45 PM GMT -05:00 US/Canada Eastern
> Subject: Re: Level 3 issues
>
> According to L3, this issue should be fixed and we should start seeing
>
> > the traffic normalizing.
> > Can anyone confirm?
>
> Here in Richmond Virginia, everything seems to be back to normal now.
>  Traffic coming from my Comcast connection can get through L3 now.
>
>
>  7 11 ms 13 ms 11 ms te-0-3-0-0-cr01.mclean.va.ibone.comcast.net [68.
> 86.91.121]
>  8 10 ms 11 ms 12 ms xe-11-1-0.edge1.Washington1.Level3.net [4.79.231
> .9]
>  9 12 ms 17 ms 18 ms vlan89.csw3.Washington1.Level3.net [4.68.17.190]
>
>  10 12 ms 17 ms 17 ms ae-84-84.ebr4.Washington1.Level3.net [4.69.134.1
> 85]
>  11 16 ms 26 ms 16 ms ae-3-3.ebr1.NewYork1.Level3.net [4.69.132.94]
>  12 32 ms 30 ms 17 ms ae-81-81.csw3.NewYork1.Level3.net [4.69.134.74]
>
>  13 15 ms 19 ms 16 ms ae-3-89.edge1.NewYork1.Level3.net [4.68.16.142]
>
>


-- 
Derek Bodner
subscribedlists at derekbodner.com



More information about the NANOG mailing list