Level 3 issues

marco marco at zero11.com
Sun Dec 28 12:30:38 CST 2008


Paul wrote:
> Same issue here from Chicago and Montreal. Seems anything routing
> through Washington.Level3 is going to null. The rest of the level3
> network seems to be ok.
> 6  ae-32-52.ebr2.Chicago1.Level3.net (4.68.101.62)  0.976 ms  10.344
> ms  0.866 ms
> 7  ae-5.ebr2.Chicago2.Level3.net (4.69.140.194)  1.245 ms  0.991 ms 
> 0.978 ms
> 8  ae-2-2.ebr2.Washington1.Level3.net (4.69.132.70)  18.608 ms  18.961
> ms  18.583 ms
> 9  * * *
> 10  * * *
> 11  * * *
> 12  * * *
> 13  * * *
> 14  * * *
> 15  * * *
> 16  * * *
>
> ...
> 4  car1.Montreal2.Level3.net (67.215.0.146)  0.657 ms  0.791 ms  0.699 ms
> 5  ae-5-5.ebr4.NewYork1.Level3.net (4.69.141.6)  17.764 ms  8.490 ms 
> 18.197 ms
> 6  ae-94-94.csw4.NewYork1.Level3.net (4.69.134.126)  15.541 ms  8.286
> ms  17.098 ms
> 7  ae-93-93.ebr3.NewYork1.Level3.net (4.69.134.109)  11.384 ms
> ae-61-61.ebr1.NewYork1.Level3.net (4.69.134.65)  9.100 ms  8.614 ms
> 8  ae-3-3.ebr4.Washington1.Level3.net (4.69.132.93)  13.840 ms  15.584
> ms  17.443 ms
> 9  ae-94-94.csw4.Washington1.Level3.net (4.69.134.190)  23.420 ms 
> 25.569 ms  18.042 ms
> 10  ae-4-99.edge2.Washington4.Level3.net (4.68.17.211)  14.052 ms 
> 14.028 ms  13.610 ms
> 11  * * *
> 12  * * *
> 13  * * *
> 14  * * *
> 15  *
>
>
> Paul Stewart wrote:
>> Ahh.. yes seeing that now here from Toronto ON - didn't see this
>> issue when the original poster sent the first message... it's now
>> happening here too...
>>
>> Shutting down their session until something looks "better"
>>
>> -----Original Message-----
>> From: Pierre-Henri [mailto:phach34 at gmail.com] Sent: December 28, 2008
>> 1:06 PM
>> To: marco
>> Cc: nanog at nanog.org
>> Subject: Re: Level 3 issues
>>
>> marco a écrit :
>>  
>>> is anyone having issues with Level3?
>>>
>>>       
>> hi,
>> theplanet.com and many websites (cnn.com ; amazon.com ; ... ) have
>> not been accessible from France (Orange, home connection) for about
>> 30 minutes.
>> Don't know if there is a link with your question, but it's strange...
>>
>>
>> Pierre-Henri
>>
>>
>>
>>  
>>
>> ----------------------------------------------------------------------------
>>
>>
>> "The information transmitsted is intended only for the person or
>> entity to which it is addressed and contains confidential and/or
>> privileged material. If you received this in error, please contact
>> the sender immediately and then destroy this transmission, including
>> all attachments, without copying, distributing or disclosing same.
>> Thank you."
>>
>>
>>   
>
According to L3, this issue should be fixed and we should start seeing
the traffic normalizing.
Can anyone confirm?




More information about the NANOG mailing list